Jedálny lístok – Jedáleň

JedáleN & bufet DRIENOVÁK

Jedálny lístok

Pondelok, 18.11.2019:   

polievka: zemiakovo – lúsková na kyslo (1,7)                                     /k menu v cene/

A: špenát s vajcom /2ks/, varené zemiaky (1,3,7)                                            /3,80€/

B: kapustové strapačky so slaninkou a klobáskou (1,3)                                   /4,10€/

C: grilovaný hermelín na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)               /4,10€/

D: šťavnatý obrátený kurací rezeň, šťuchané zemiaky, kapust. šalát (1,3,7)  /4,50€/

Utorok, 19.11.2019:   

polievka: chalupárska (1,9)                                                                   /k menu v cene/

desiatová polievka: fazuľová (1)                                                                       /1,80€/

A: dukátové buchtičky (1,3,7)                                                                           /3,80€/

B: kurací gyros, ½ ryža, ½ hranolky, šalát z čínskej kapusty a mrkvy             /4,10€/

C: vyprážané kuracie nugetky na zeleninovom šaláte, dresing, toast(1,3,7)    /4,10€/

D: Boloňské lasagne (1,3,7)                                                                              /4,50€/

Streda, 20.11.2019:

polievka: hovädzí vývar (1,3,9)                                                            /k menu v cene/

desiatová polievka: držková (1)                                                                         /1,80€/

A: špenátové rizoto s dubákmi, strúhaný syr, uhorka (7)                                  /3,80€/

B: bravčový kotlíkový guláš s haluškami (1,3)                                                 /4,10€/

C: zeleninový šalát s marinovaným kuracím mäsom, dresing, toast (1,3,7)     /4,10€/

D: grilovaný losos s bazalkovým pestom, varené zemiaky s vňaťkou (4,7,8)  /4,90€/

Štvrtok, 21.11.2019:    

polievka: hráškový krém s krutónmi (1,3,7)                                        /k menu v cene/

desiatová polievka: kapustová (1)                                                                     /1,80€/

A: zemiakovo-cuketové placky s gril.zeleninou a volským okom (1,3)           /3,80€/

B: bryndzové halušky so slaninkou (1,3,7)                                                       /4,10€/

C: medajl.z brav.panenky s balk.syrom na zelen.šaláte, dresing, toast (1,3,7) /4,10€/

D: vyprážaný kurací rezeň, opekané zemiaky, uhorkový šalát (1,3)                 /4,50€/

Piatok, 22.11.2019:

polievka: zemiakovo – hríbová (1)                                                      /k menu v cene/

A: parené buchty s marhuľovým džemom /kakao al.mak/ (1,3,7)                    /3,80€/

B: kuracie soté na hrášku a baby mrkve, ryža (1)                                             /4,10€/

C: zeleninový šalát s tuniakom a vajcom, dresing, toast (1,3,4,7)                    /4,10€/

D: grilovaný hermelín, americké zemiaky, brusnicová omáčka (1,3,7)            /4,50€/

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g

Spolu  porcia hlavné menu = 320g

Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml