Jedálny lístok – Jedáleň

JedáleN & bufet DRIENOVÁK

Jedálny lístok

Výdaj obedov je formou „obeda zo sebou“ na Drieňovej 24, BA v priestoroch našej jedálne, kde Vám obed zabalíme vzhľadom k situácii a minimalizácii rizika nákazy výhradne do našich termoobalov. Nakoľko nám však stúpla nákupná cena obalu na jeden obed, účtovať si od 30.3.2020 budeme 0,40€ za obal na jeden obed.

Obed si môžete obednať telefonicky na telefónnom čísle 0904/268 645 alebo mailom na adrese marian.jansak@gmail.com do 9:30hod. Na Vašu objednávku dostanete odpoveď s určením času, kedy si pre obed môžete prísť.

Vstup do jedálne bude povolený iba so zahalením tváre a vstupovať sa

JedáleN & bufet DRIENOVÁK

Jedálny lístok

Utorok, 7.4.2020:

polievka: fazuľová (1)                                                                      /k menu v cene/

A: dukátové buchtičky (1,3,7)                                                                         /3,80€/

B: gr.bravč.panenka s hríbov.omáčk.(al.prír.omáčk.), slov.ryža (1,3,7)/4,50€/

C: zel.šalát s op.slaninkou,mozzarel.a balk.syrom,dresing,toast (1,3,7)/4,10€/

Streda, 8.4.2020:

polievka: karfiolová s hráškom (1)                                               /k menu v cene/

A: bryndzové pirohy (1,3,7)                                                                            /3,80€/

B: prírodné medajlónky z kuracích pŕs, ryža, kompót (1)                        /4,10€/

C: zeleninový šalát s tuniakom a vajcom, dresing, toast (1,3,4,7)            /4,10€/

Štvrtok, 9.4.2020:    

polievka: špenátová (1,7)                                                                 /k menu v cene/

A: palacinky s ovocím a čokoládovou polevou (1,3,7)                               /3,80€/

B: bravčový stroganov s tarhoňou (1,3,7)                                                    /4,10€/

C: grilovaný encián na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)          /4,10€/

Piatok, 10.4.2020:

Štátny sviatok – zatvorené

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g

Spolu  porcia hlavné menu = 320g

Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml