Jedálny lístok – Jedáleň

Jedáleň & bufet DRIEŇOVÁK

Jedálny lístok

Pondelok, 19.8.2019:    

polievka: hŕstková (1)                                                                           /k menu v cene/

A: lasagne zapečené s cuketou, šampiňónmi a syrom (1,3,7)                           /3,60€/

B: zemiaková knedličky plnené údeným mäsom, dusená kyslá kapusta (1,3) /3,90€/

C: grilovaný hermelín na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)                /3,90€/

D: prírodné kuracie medajlónky, ½ ryža, ½ amer.zemiaky, mrkvový šalát(1)/4,30€/

Utorok, 20.8.2019:    

polievka: paradajková so syrom (1,7)                                                   /k menu v cene/

A: kapustové strapačky (1,3)                                                                              /3,60€/

B: bravčový paprikáš s haluškami (1,3)                                                             /3,90€/

C: vyprážané kuracie nugetky na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)    /3,90€/

D: hovädzie s chrenovou omáčkou, knedľa (1,3,7)                                           /4,30€/

Streda, 21.8.2019:

polievka: slepačí vývar (1,3,9)                                                             /k menu v cene/

A: zapekané tvarohové palacinky s čokoládovou polevou (1,3,7)                     /3,60€/

B: kuracie soté s ryžou (1)                                                                                  /3,90€/

C: zeleninový šalát s lososom, dresing, toast (1,3,4,7)                                      /3,90€/

D: vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky s vňaťkou, uhork.šalát (1,3)    /4,30€/

Štvrtok, 22.8.2019:    

polievka: chalupárska (1)                                                                      /k menu v cene/

A: varená brokolica so syrovou omáčkou, varené zemiaky (1,7)                      /3,60€/

B: bravčová fašírka s paradajkovou kapustou, varené zemiaky (1,3)                /3,90€/

C: gril.bravč.panenka s opek.slaninkou na zelen.šaláte, dresing, toast (1,3,7)  /3,90€/

D: prírodný kurací CORDON, ryža, kapustovo – mrkvový šalát (1,3,7)           /4,30€/

Piatok, 23.8.2019:

polievka: šošovicová na kyslo (1,7)                                                      /k menu v cene/

A: ryžový nákyp (7)                                                                                           /3,60€/

B: heik /hake/ po mlynársky, šťuchané zemiaky, kapustový šalát (1,4)            /3,90€/

C: zeleninový šalát s tromi druhmi syra, dresing, toast (1,3,7)                          /3,90€/

D: vypr. syrovo – kurací špíz (150g), opek. zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)   /4,30€/

Ranný bufet bude celý týždeň zatvorený! Otvoríme na výdaj obedov o 11:15hod.

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g

Spolu  porcia hlavné menu = 320g

Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml