Jedálny lístok – Jedáleň

JedáleN & bufet DRIENOVÁK

Jedálny lístok

Výdaj obedov „so sebou“ každý deň od 11:15hod do 12:00hod,

objednávky do 9:00hod mailom (marian.jansak@gmail.com) , telefonicky (0904/268 645) alebo osobne!

Piatok, 4.12.2020:

V piatok výdaj obedov „so sebou“ od 11,15 hod do 12,00 hod len do našich termoobalov

polievka: hŕstková (1,9)                                                                 /k menu v cene/

A: bryndzové halušky so slaninkou (1,3,7)                                                  /3,80€/

B: Belehradský prírodný kurací rezeň, ryža                                               /4,10€/

C: grilovaný hermelín na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)      /4,10€/

Pondelok, 7.12.2020:    

polievka: hráškový krém (1,7)                                                       /k menu v cene/

A: rybie filé po makarsky, šťuchané zemiaky (4)                                      /3,80€/

B: špenátové rizoto s kuracím mäsom, uhorka (7)                                    /4,10€/

C: zeleninový šalát s lososom, dresing, toast (1,3,4,7)                                /4,10€/

Utorok, 8.12.2020:

polievka: hovädzí vývar (1,3,9)                                                     /k menu v cene/

desiatová polievka: držková (1)                                                                     /1,80€/

A: vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)                    /3,80€/

B: prír.bravč.karé s hríbovou omáčkou, ½ ryža, ½ opek.zemiaky (1)   /4,50€/

C: zeleninový šalát s kuracím mäsom, dresing, toast (1,3,7)                    /4,10€/

Streda, 9.12.2020:

polievka: chalupárska (1,9)                                                            /k menu v cene/

A: šúľance s makom (alebo strúhankou) (1,3,7)                                          /3,80€/

B: vypr.kurací CORDON, americké zemiaky, kapustový šalát (1,3,7)     /4,50€/

C: gr.br.panenka s balk.syrom na zelenin.šaláte, dresing, toast (1,3,7) /4,10€/

Štvrtok, 10.12.2020:    

polievka: šošovicová na kyslo (1,7)                                            /k menu v cene/

A: cestoviny penne so smotan.omáčkou, šunkou a kukuricou (1,3,7)     /3,80€/

B: pečené kačacie stehno, dusená kapusta, lokše (1,3)                              /5,90€/

C: vypr. kuracie nugetky na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7) /4,10€/

Piatok, 11.12.2020:

V piatok výdaj obedov „so sebou“ od 11,15 hod do 12,00 hod len do našich termoobalov

polievka: karfiolová s hráškom (1)                                               /k menu v cene/

A: dukátové buchtičky (1,3,7)                                                                          /3,80€/

B: segedínsky guláš, knedľa (1,3,7)                                                                 /4,10€/

C: vyprážaný hermelín na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)     /4,10€/

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g

Spolu  porcia hlavné menu = 320g

Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml