Jedálny lístok – Jedáleň

Jedáleň & bufet DRIEŇOVÁK

Jedálny lístok

Výdaj obedov „so sebou“ každý deň od 11:15 do 12hod do našich termoobalov!

Objednávky do 9:00hod mailom (marian.jansak@gmail.com) alebo telefonicky (0904/268 645)! 

Pondelok, 22.2.2021:

polievka: karfiolová s hráškom (1) /k menu v cene/

desiatová polievka: fazuľová (1)/cena k menu miesto menu poliev.+0,80€/samost. /1,50€/

A: bryndzové pirohy so slaninkou (1,3,7) /3,80€/

B: kuracie po srbsky s kolienkami (1) /4,10€/

C: pečené kačacie stehno, dusená kapusta, lokše (1,3) /5,90€/

D: grilovaný losos na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,4,7) /4,10€/

Utorok, 23.2.2021:

polievka: šošovicová s párkom (1) /k menu v cene/

desiatová polievka: držková (1) /cena k menu miesto menu polievky+1,00€/samost. /2,00€/

A: dukátové buchtičky (1,3,7) /3,80€/

B: parížsky kurací rezeň, šťuchané zemiaky, kapust.šalát(1,3) /4,10€/

C: medajlónky z bravč.panenky s nivovou omáčkou, ½ ryža, ½ hranolky (7) /4,50€/

D: gril.camembert na zelenin.šaláte, dresing, toast (1,3,7) /4,10€/

Streda, 24.2.2021:

polievka: hovädzí vývar (1,3,9) /k menu v cene/

desiatová polievka: držková (1) /cena k menu miesto menu polievky+1,00€/samost. /2,00€/

A: zapekané zemiaky s cuketou, brokolicou a syrom (3,7) /3,80€/

B: hrachová kaša s fašírkou (70g) a var.vajcom, chlieb /2ks/ (1,3,7) /4,10€/

C: kuracie prsia zapečené so šunkou, syrom a broskyňou, ryža (7) /4,10€/

D: vyprážané morčacie nugetky na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)/4,10€/

Štvrtok, 25.2.2021:

polievka: brokolicová krémová (1,7) /k menu v cene/

desiatová polievka: kapustová (1)/cena k menu miesto menu poliev.+0,80€/samost./1,50€/

A: vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatár.omáčka (1,3,7) /3,80€/

B: kapustové strapačky s pečenou krkovičkou /80g/ (1,3) /4,10€/

C: grilovaný losos s tagliatelle s bazalkovým pestom (7,8) /4,90€/

D: marinované kuracie slížiky na zelen.šaláte, dresing, toast (1,3,7) /4,10€/

Piatok, 26.2.2021:

polievka: cesnaková číra so strúhaným syrom (1,7) /k menu v cene/

desiatová polievka: gulášová (1)/cena k menu miesto menu poliev.+1,00€/samost. /2,00€/

A: palacinky s nutelou a mletými orechami (1,3,7) /3,80€/

B: vypráž.kuracia pečienka, zemiaky na cibulke, cvikla (1,3) /4,10€/

C: prír.bravč.kapsa pln.klobáskou a slanink., ryža, uhorka(1) /4,50€/

D: gril.brav.panenka s balk.syrom na zelen.šaláte, dresing, toast (1,3,7) /4,10€/

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g, Spolu porcia hlavné menu = 320g, Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml