Jedálny lístok – Jedáleň

JedáleN & bufet DRIENOVÁK

Jedálny lístok

Pondelok, 20.1.2020:   

polievka: hrachová (1)                                                                    /k menu v cene/

A: granadír, uhorka (1,3)                                                                                  /3,80€/

B: segedínsky guláš, knedľa (1,3,7)                                                                 /4,10€/

C: vyprážané rybie prsty na zelenin. šaláte, dresing, toast (1,3,4,7)       /4,10€/

D: prírodné kuracie prsia so šampiňónovou omáčkou, ryža (1)              /4,50€/

Utorok, 21.1.2020:   

polievka: lúsková na kyslo (1,7)                                                    /k menu v cene/

desiatová polievka: kapustová (1)                                                                 /1,80€/

A: bryndzové pirohy (1,3,7)                                                                             /3,80€/

B: diabolské soté v zemiakovej placke, kapustový šalát (1,3,7)               /4,10€/

C: grilovaný hermelín na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)      /4,10€/

D: vyprážaný kurací rezeň, americké zemiaky, kapustový šalát (1,3)    /4,50€/

Streda, 22.1.2020:

polievka: hovädzí vývar (1,3,9)                                                     /k menu v cene/

desiatová polievka: držková (1)                                                                      /1,80€/

A: slivkové gule /strúhanka alebo mak/ (1,3,7)                                            /3,80€/

B: zeleninová fašírka, zemiaková kaša, mrkvový šalát (1,3)                    /4,10€/

C: zeleninový šalát s kuracím mäsom, dresing, toast (1,3,7)                     /4,10€/

D: hovädzí plátok na spôsob španielsk.vtáčika, tarhoňa, uhorka (1,3)  /4,90€/

Štvrtok, 23.1.2020:    

polievka: chalupárska (1,9)                                                            /k menu v cene/

desiatová polievka: gulášová (1)                                                                     /1,80€/

A: zemiakovo – cuketové placky s grilovanou zeleninou (1,3,7)              /3,80€/

B: vyprážané kuracie stehno, šťuchané zemiaky, kompót (1,3)                /4,10€/

C: gr.brav.panenka s opek.slaninou na zel.šaláte, dres., toast (1,3,7)     /4,10€/

D: Boloňské lasagne s parmezánom (1,3,7)                                                  /4,50€/

Piatok, 24.1.2020:

polievka: zemiakovo – hríbová (1)                                                 /k menu v cene/

A: jablkovo – tvarohová žemľovka (1,3,7)                                                     /3,80€/

B: šošovicový prívarok s bravčovou fašírkou, chlieb (1,3,7)                     /4,10€/

C: vypráž. kuracie nugetky na zelenin. šaláte, dresing, toast (1,3,7)       /4,10€/

D: losos na grile s bazalkovým pestom, var.zemiaky s vňaťkou (4,7,8)  /4,90€/

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g

Spolu  porcia hlavné menu = 320g

Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml