Jedálny lístok – Jedáleň

Jedáleň & bufet DRIEŇOVÁK

Jedálny lístok

Pondelok, 14.10.2019:    

polievka: zeleninová (1,3,9)                                                                /k menu v cene/

A: zapekané cestoviny s dubákmi a syrom (1,3,7)                                          /3,80€/

B: vyprážaný hermelín, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)                  /4,10€/

C: marinované kuracie prsia na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7 )    /4,10€/

D: bravčová sviečková (panenka) na smotane, knedľa (1,3,7)                        /4,50€/

Utorok, 15.10.2019:    

polievka: tekvicový krém (1,7)                                                           /k menu v cene/

desiatová polievka: hrachová (1)                                                                       /1,50€/

A: zemiaková placka s grilovanou zeleninou a volským okom (1,3)                /3,80€/

B: perkelt z kuracích pŕs s kolienkami (1,3,7)                                                   /4,10€/

C: vyprážané kuracie nugetky na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)    /4,10€/

D: pečená krkovička s kapustovými strapačkami (1,3)                                     /4,50€/

Streda, 16.10.2019:

polievka: šošovicová (1)                                                                      /k menu v cene/

desiatová polievka: držková (1)                                                                         /1,80€/

A: zapekané tvarohové palacinky s čokoládovou polevou (1,3,7)                    /3,80€/

B: kurací gyros, ½ ryža, ½ hranolky, kapustovo – mrkvový šalát                    /4,10€/

C: grilovaný losos na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,4,7)                   /4,10€/

D: hovädzí stroganov, ryža, uhorka (1,7)                                                          /4,50€/

Štvrtok, 17.10.2019:    

polievka: hrášková s mrveničkou (1,3)                                                /k menu v cene/

desiatová polievka: držková (1)                                                                         /1,80€/

A: špenát s vareným vajcom /2ks/, varené zemiaky (1,3,7)                              /3,80€/

B: vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (1,3,7)                                   /4,10€/

C: gr.brav.panenka s op.slanin.a balk.syrom na zel.šaláte, dres., toast (1,3,7) /4,10€/

D: kuracie po thajsky (s ananásom a kokosovým mliekom), ryža (1,7)            /4,50€/

Piatok, 18.10.2019:

polievka: paradajková so syrom (1,7)                                                   /k menu v cene/

A: slivkové gule /strúhanka, mak/ (1,3,7)                                                          /3,80€/

B: bravčová živánska, uhorka                                                                            /4,10€/

C: grilovaný hermelín na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)                 /4,10€/

D: marinované morčacie slížiky, dusená zelenina, ryža                                    /4,50€/

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g

Spolu  porcia hlavné menu = 320g

Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml