Jedálny lístok – Jedáleň

JedáleN & bufet DRIENOVÁK

Jedálny lístok

Výdaj obedov „so sebou“ každý deň od 11:15hod do 12:00hod LEN DO NAŠICH OBALOV!

Objednávky do 9:00hod mailom (marian.jansak@gmail.com) alebo telefonicky (0904/268 645)!

Pondelok, 18.1.2021:    

polievka: hŕstková (1,3,9)                                                             /k menu v cene/

A: zapekané cestoviny s karfiolom, brokolicou a syrom (1,3,7)              /3,80€/

B: bravčový paprikáš s haluškami (1,3,7)                                                    /4,10€/

C: zeleninový šalát s kuracím mäsom, dresing, toast (1,3,7)                    /4,10€/

Utorok, 19.1.2021:

polievka: šošovicová na kyslo (1,7)                                              /k menu v cene/

A: zeleninové rizoto z jasmínovej ryže, parmezán, šalát (7)                   /3,80€/

B: bravčová sviečková (panenka) na smotane, knedľa (1,3,7)                 /4,10€/

C: vyprážaný hermelín na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)    /4,10€/

Streda, 20.1.2021:

polievka: kapustová (1)                                                                 /k menu v cene/

A: špagety s tuniakovou omáčkou a olivami (1,3,4,7)                                /3,80€/

B: grilované kuracie stehno, ryža, kompót                                                  /4,10€/

C: zeleninový šalát s op.slaninkou a balk.syrom, dresing, toast (1,3,7) /4,10€/

Štvrtok, 21.1.2021:    

polievka: rybacia (1,4)                                                                   /k menu v cene/

A: bryndzové pirohy so slaninkou (1,3,7)                                                    /3,80€/

B: vyprážaný kurací CORDON, šťuchané zemiaky, cvikla (1,3,7)            /4,50€/

C: zeleninový šalát s lososom, dresing, toast (1,3,7)                                  /4,10€/

Piatok, 22.1.2021:

polievka: brokolicová krémová (1,7)                                          /k menu v cene/

A: palacinky s ovocím a čokoládovou polevou (1,3,7)                              /3,80€/

B: špenátové rizoto s kuracím mäsom, parmezán (7)                               /4,10€/

C: zeleninový šalát s tuniakom a vajcom, dresing, toast (1,3,4,7)           /4,10€/

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g

Spolu  porcia hlavné menu = 320g

Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml