Jedálny lístok – Jedáleň

JedáleN & bufet DRIENOVÁK

Jedálny lístok

Od pondelka 1.6.2020 je jedáleň otvorená na stravovanie sa v priestoroch prevádzky podľa uvedených otváracích hodín!

Pondelok, 1.6.2020:  

polievka: zeleninová s haluškami (1,3,9)                                    /k menu v cene/

A: špagety carbonara (1,3,7)                                                                          /3,80€/

B: grilované kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót (7)                       /4,10€/

C: bravč.panenka s balk.syrom na zelen. šaláte, dresing, toast (1,3,7)  /4,10€/

Utorok, 2.6.2020:

polievka: brokolicová krémová (1,7)                                           /k menu v cene/

A: vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)                    /3,80€/

B: kuracie rizoto, strúhaný syr, uhorka (7)                                                  /4,10€/

C: zeleninový šalát s morčacími prsiami, dresing, toast (1,3,7)               /4,10€/

Streda, 3.6.2020:

polievka: šošovicová s párkom (1)                                                /k menu v cene/

A: parené buchty so slivkovým lekvárom /kakao alebo mak/ (1,3,7)      /3,80€/

B: kurací gyros, ryža, kapustový šalát                                                           /4,10€/

C: vypr. kuracie nugetky na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)  /4,10€/

Štvrtok, 4.6.2020:    

polievka: hŕstková (1,9)                                                                   /k menu v cene/

A: zemiakové šúľance /s makom alebo strúhankou/ (1,3,7)                      /3,80€/

B: moravský vrabec, dusená kapusta, knedľa (1,3)                                    /4,10€/

C: grilovaný hermelín na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)      /4,10€/

Piatok, 5.6.2020:

polievka: špenátová (1,7)                                                              /k menu v cene/

A: zeleninové rizoto s hríbami, uhorka (7)                                                  /3,80€/

B: segedínsky guláš, knedľa (1,3,7)                                                                /4,10€/

C: vyprážané rybie filé na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)    /4,10€/

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g

Spolu  porcia hlavné menu = 320g

Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml