Jedálny lístok – Jedáleň

JedáleN & bufet DRIENOVÁK

Jedálny lístok

Pondelok, 2.12.2019:   

polievka: hrachová (1)                                                             /k menu v cene/

A: hlivový perkelt s haluškami (1,3)                                                   /3,80€/

B: bravčové rizoto, strúhaný syr, uhorka (7)                                    /4,10€/

C: zeleninový šalát s balkánskym syrom, dresing, toast (1,3,7)     /4,10€/

D: vypr.kurací rezeň, amer.zemiaky, kapust.–mrkvový šalát(1,3)/4,50€/

Utorok, 3.12.2019:   

polievka: rybacia (1,4)                                                               /k menu v cene/

desiatová polievka: kapustová (1)                                                         /1,80€/

A: farfale so smotanovou omáčkou, šunkou a hráškom (1,3,7)       /3,80€/

B: zbojnícka kapsa(zbojn.soté v zemiak.placke), kapus.šalát(1,3,7)/4,10€/

C: zeleninový šalát s tuniakom a vajcom, dresing, toast (1,3,4,7)     /4,10€/

D: kurac.stehno po gazdovsky (peč.na kysl.kapuste), knedľa(1,3)    /4,50€/

Streda, 4.12.2019:

polievka: slepačí vývar (1,3,9)                                                   /k menu v cene/

desiatová polievka: držková (1)                                                               /1,80€/

A: bryndzové pirohy (1,3,7)                                                                       /3,80€/

B: zemiakový prívarok s bravčovou fašírkou, chlieb /2ks/ (1,3,7)      /4,10€/

C: gril.br.panenka s op.slaninkou na zel.šaláte, dres.,toast (1,3,7)    /4,10€/

D: pečené kačacie prsia, batatové pyré, jablkový kompót (7)            /5,90€/

Štvrtok, 5.12.2019:    

polievka: tekvicový krém (1,7)                                                 /k menu v cene/

desiatová polievka: šošovicová (1)                                                            /1,80€/

A: palacinky s ovocím a čokoládovou polevou (1,3,7)                           /3,80€/

B: kurací paprikáš s kolienkami (1,3)                                                        /4,10€/

C: gril.hermelín na zelenin. šaláte, franc. dresing, toast (1,3,7)           /4,10€/

D: vyprážaný bravčový rezeň, majonézový šalát (1,3,7)                       /4,50€/

Piatok, 6.12.2019:

polievka: paradajková s mrveničkou (1,3)                               /k menu v cene/

A: vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)                 /3,80€/

B: segedínsky guláš, knedľa (1,3,7)                                                              /4,10€/

C: zeleninový šalát s kuracím mäsom, dresing, toast (1,3,7)                  /4,10€/

D: lasagne zapekané s lososom a špenátom (1,3,4,7)                               /4,90€/

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g

Spolu  porcia hlavné menu = 320g

Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml