Jedálny lístok – Jedáleň

JedáleN & bufet DRIENOVÁK

Jedálny lístok

Pondelok, 21.9.2020:  

polievka: paradajková s mrveničkou (1,3)                                   /k menu v cene/

A: farfale so smotanovou omáčkou, šunkou a hráškom (1,3,7)                /3,80€/

B: prírodné bravčové karé s dubákovou omáčkou, ryža (1)                     /4,10€/

C: zeleninový šalát s lososom, dresing, toast (1,3,4,7)                                 /4,10€/

Utorok, 22.9.2020:

polievka: brokolicová krémová (1,7)                                           /k menu v cene/

desiatová polievka: držková (1)                                                                      /1,80€/

A: hlivový perkelt s haluškami (1,3)                                                               /3,80€/

B: vyprážané kuracie nugetky, šťuchané zemiaky, kapust. šalát (1,3)     /4,10€/

C: zeleninový šalát s kuracím mäsom, dresing, toast (1,3,7)                     /4,10€/

Streda, 23.9.2020:

polievka: zeleninová s haluškami (1,3,9)                                     /k menu v cene/

desiatová polievka: držková (1)                                                                     /1,80€/

A: palacinky s nutelou a mletými orechami (1,3,7)                                   /3,80€/

B: medajlónky z bravč.panenky s bazalk.pestom, amer.zemiaky(7,8)  /4,50€/

C: zelenin.šalát s opek. slaninkou a balk. syrom, dresing, toast (1,3,7)  /4,10€/

Štvrtok, 24.9.2020:    

polievka: hrachová (1)                                                                    /k menu v cene/

A: francúzske zemiaky, uhorka (3,7)                                                             /3,80€/

B: pečené kačacie prsia s jablkami, opekané zemiaky                              /5,50€/

C: morčacie prsia na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)              /4,10€/

Piatok, 25.9.2020:

V piatok výdaj obedov „len zo sebou“ od 10,30 do 11,00 (iba dopredu objednané)

polievka: chalupárska (1,3,9)                                                         /k menu v cene/

A: vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)                    /3,80€/

B: hovädzí stroganov, slovenská ryža, uhorka (1,3,7)                               /4,10€/

C: zeleninový šalát stuniakom a vajcom, dresing, toast (1,3,4,7)            /4,10€/

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g

Spolu  porcia hlavné menu = 320g

Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml