Jedálny lístok – Jedáleň

JedáleN & bufet DRIENOVÁK

Jedálny lístok

Pondelok, 17.2.2020:    

polievka: karfiolová s hráškom (1)                                                /k menu v cene/

A: špenát s vajcom /2ks/, varené zemiaky (1,3,7)                                        /3,80€/

B: grilované kuracie stehno, ryža, kompót                                                  /4,10€/

C: vyprážaný hermelín na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)    /4,10€/

D: hovädzí stroganov, tarhoňa, uhorka (1,3,7)                                            /4,50€/

Utorok, 18.2.2020:   

polievka: kapustová (1)                                                                   /k menu v cene/

A: farfale so smotan.– pažítkovou omáčk., šunkou a hráškom (1,3,7)  /3,80€/

B: kurací gyros, ½ ryža, ½ hranolky, kapustový šalát                               /4,10€/

C: zeleninový šalát s balkánskym syrom, dresing, toast (1,3,7)              /4,10€/

D: bravčová sviečková na smotane (panenka), knedľa (1,3,7)                 /4,50€/

Streda, 19.2.2020:

polievka: slepačí vývar (1,3,9)                                                       /k menu v cene/

desiatová polievka: držková (1)                                                                     /1,80€/

A: zeleninová fašírka, varené zemiaky, mrkvový šalát (1,3)                    /3,80€/

B: bryndzové halušky so slaninkou (1,3,7)                                                   /4,10€/

C: vypr.kuracie nugetky na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)  /4,10€/

D: kuracie prsia zapečené so šunkou, syrom a broskyňou, ryža            /4,50€/

Štvrtok, 20.2.2020:    

polievka: chalupárska (1)                                                              /k menu v cene/

desiatová polievka: držková (1)                                                                     /1,80€/

A: ryžový nákyp (7)                                                                                           /3,80€/

B: kung – pao, ryža, kapustovo – mrkvový šalát  (1)                                  /4,10€/

C: grilovaný hermelín na zeleninovom šaláte, dresing, toast (1,3,7)      /4,10€/

D: vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát (1,3)                                 /4,50€/

Piatok, 21.2.2020:

polievka: zemiakovo – hríbová s mrveničkou (1,3)                  /k menu v cene/

A: vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)                    /3,80€/

B: hrachová kaša s fašírkou, chlieb /2ks/ (1,3,7)                                          /4,10€/

C: zeleninový šalát s tuniakom a vajcom, dresing, toast (1,3,4,7)            /4,10€/

D: kuracie po thajsky, ryža (1,7)                                                                      /4,50€/

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g

Spolu  porcia hlavné menu = 320g

Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml