Jedálny lístok – Jedáleň

JedáleN & bufet DRIENOVÁK

Jedálny lístok

Pondelok, 29.6.2020:  

polievka: hŕstková (1,9)                                                                   /k menu v cene/

A: špagety carbonara (1,3,7)                                                                            /3,80€/

B: prír. bravčové karé na spôsob španielskeho vtáčika, tarhoňa (1,3)   /4,10€/

C: zeleninový šalát s vyprážaným filé, dresing, toast (1,3,4,7)                 /4,10€/

Utorok, 30.6.2020:

polievka: paradajková s mrveničkou (1,3)                                  /k menu v cene/

A: granadír, uhorka (1,3)                                                                                  /3,80€/

B: vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát (1,3)                                 /4,10€/

C: zeleninový šalát s kuracím mäsom, dresing, toast (1,3,7)                    /4,10€/

Streda, 1.7.2020:

polievka: hrášková krémová (1,7)                                                 /k menu v cene/

desiatová polievka: držková (1)                                                                     /1,80€/

A: zemiakové šúľance (s makom alebo strúhankou) (1,3,7)                     /3,80€/

B: zbojnícke soté v zemiakovej placke, kapust.- mrkvový šalát (1,3,7)  /4,10€/

C: br.panenka s balk.syrom a op.slan. na zel.šaláte, dres., toast (1,3,7) /4,10€/

Štvrtok, 2.7.2020:    

polievka: zeleninová (1,3,9)                                                           /k menu v cene/

A: vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)                     /3,80€/

B: prírodný kurací rezeň, ryža, kapustový šalát (1)                                    /4,10€/

C: zeleninová šalát s tuniakom a vajcom, dresing, toast (1,3,4,7)            /4,10€/

Piatok, 3.7.2020:

Zatvorené – Čerpanie dovolenky do 13.7.2020

Zoznam alergénov: 1-obilniny obsahujúce lepok, 2-kôrovce a výrobky z nich, 3-vajcia a výrobky z nich, 4-ryby a výrobky z nich, 5-arašidy a výrobky z nich, 6-sójové zrná a výrobky z nich, 7-mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8-orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, pekanové, queenslandské, para orechy, pistácie), 9-zeler a výrobky z neho, 10-horčica a výrobky z nej, 11-sezamové semená a výrobky z nich, 12-oxid siričitý a siričitany, 13-vlčí bôb a výrobky z neho, 14-mäkkýše a výrobky z nich

Mäso v surovom stave na jednu porciu je 120g, príloha 200 g

Spolu  porcia hlavné menu = 320g

Ak je k menu šalát =80g, polievka=330ml